Domaza
България, Варна, к.к. Слънчев ден
property
Цена 577 808 €
Апартамент за Продажба
Обща площ: 194 m2
3 стаи, 2 бани, 2 спални
Предложение от:
ИМОТЕКА АД
email
phone

Снимки

Описание

Новият комплекс Sunny Day Residence, предоставя възможност за закупуване на луксозни апартаменти, разположени на първа линия, непосредствено до самата плажна ивица.
Двете сгради включват общо 88 апартамента и 6 мезонета за продажба, с красив панорамен изглед към морето.
Комплексът разполага с всички необходими удобства за пълноценна почивка и осигурява спокойствие и уют сред зеленина и красива природа.
Просторните апартаменти, с добро изложение и разпределение, са прецизно планирани от специалисти в областта на архитектурата и дизайна.
За изграждането на сградите са използвани най-новите световни технологии и нововъведения в строителството.
Всички жилища се продават напълно обзаведени като интериорът е завладяващ и непреходен, с модерни стилистични решения.
Вътрешното пространство е практично организирано и всеки детайл е прецизиран, включително отражението на светлината върху повърхностите и декора в апартамента.
Луксозните стълбища и общите части имат изградени вентилация, най-модерната инсталация, включваща инсталация за отводняване на климатичните тела, пожароизвестителна инсталация, заземителна инсталация, надеждна електроинсталация с висока степен на защита.
Предвидено е дежурно и евакуационно осветление.
Отоплението, вентилацията и климатизацията в сградите са осигурени чрез напълно изградена инверторна VRV климатична система с охлаждане и отопление на фирма DAIKIN, с директно изпарение, с монтирани вътрешни тела за скрит таванен монтаж.
Системата за контрол на достъпа е от затворен комплекс по смисъла на пар.1 т. 3 от ДР на Закона за управление на етажната собственост.
Допълнителните услуги на разположение на собственици на апартаментите са басейн с термална вода, снек-бар и заведения за хранене, фитнес и възможности за водомоторни спортове на плажа – джетове, плажен волейбол и др.
Цените се определят от инвеститора и са с включено ДДС.

Обади се сега и цитирай този код 536596