Domaza
България, Бургас, гр. Бургас, Възраждане
Мезонет Апартамент в комплекс
property
Цена 124 000 €
Апартамент за Продажба
Обща площ: 120 m2
Чиста площ: 120 m2
3 стаи, 1 баня, 2 спални
www.bulgarianproperties.bg
Предложение от:
BULGARIAN PROPERTIES
email
phone

Снимки

Описание

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в Domaza.

Референтен номер: BS 77457

Тел: 0882 817 497, 056 828 449
Отговорен брокер: Павел Раванов

https://www.bulgarianproperties.bg/77457

Просторен апартамент в кв. Възраждане, в близост до Борисовата градинка. Районът е много развит, само на няколко минути от центъра на града. Имотът е част от добре поддържана сграда (2000 г.) без асансьор, разположена в близост до медицински център, езикова школа, магазини, супермаркети, търговски център, ресторанти и кафенета и много други ежедневни удобства.

Апартаментът е на две нива, с обща площ от 120 кв. м. разпределена както следва:
• Първо ниво- коридор, кухня-трапезария, хол, санитарен възел, две тераси.
• Второ ниво- две спални, санитарен възел и коридор, тераса.

Има възможност да бъде обособена още една спалня на второто ниво.

Жилището се продава с наличното обзавеждане.

Кварталът е един от най-предпочитаните в града, поради близостта си до централната част. Тук има търговски център, магазини, банкови офиси, хотели, представителства, медицински център, три църкви. Намират се още Държавен куклен театър, Театър за опера и балет, Драматичен театър „Адриана Будевска”, къщата-музей на Петя Дубарова и Младежкия културен център. Функционират няколко училища ОУ „Любен Каравелов”, ОУ „Св. Княз Борис”, СОУ „Иван Вазов”, Професионалната гимназия по електроника и електротехника „Константин Фотинов” и три целодневни детски градини.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Карта

Карта

Характеристики на имот

Състояние на имота
Вторични
Степен на завършеност
Ново строителство
Строителство
Тухла
Характеристики на имот
Климатична система
Характеристики на района
Провинция
Обзавеждане
Обзаведен